Επιθετικοί

Στελέχη

 

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΜ. ΥΠΟΔΟΜΗΣ: ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Κ-20: ΤΕΡΖΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Κ-17: ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Κ-15: ΚΑΨΑΛΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΤΜ. ΥΠΟΔΟΜΗΣ: ΣΙΑΜΟΓΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017 18:48

Εμφανίσεις: 1990

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΟΠΑΠ Α.Ε.)

Η εταιρεία ΟΠΑΠ Α.Ε. ( Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου) εδρεύει στην Αθήνα και έχει ως αποκλειστική λειτουργία τη διαχείριση αριθμολαχείων και παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος στην Ελλάδα. Αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής, αλλά και μία από τις κορυφαίες εταιρείες τυχερών παιχνιδιών σε όλο τον κόσμο.

Η ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958 στην Ελλάδα ως κρατική εταιρεία και το 2001 οι μετοχές της εταιρείας εισήχθησαν στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Η απόκτηση της ΟΠΑΠ το 2013 από τον Τσέχικο – Ελληνικό Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings Ltd, δίνει την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας της εταιρίας σε παγκόσμια κλίμακα.

Το χαρτοφυλάκιο της ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια (ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3) όχι μόνο οδήγησε την εταιρεία σε μια εντυπωσιακή ανάπτυξη, αλλά αποτέλεσε επίσης πηγή χρηματοδότησης μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Συνεισφορά, η οποία μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα  για το σύνολο της κοινωνίας, εξασφαλίζοντας στην ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014 01:43

Εμφανίσεις: 7512

Παρουσίαση των νέων παικτών

Τα νέα αποκτήματα της ομάδας, Aldo Duscher και MarcusMokake, παρουσιάστηκαν σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ από τον τεχνικό διευθυντή της κ.Γιώργο Κικερίδη.

Ο Duscherδήλωσε τα εξής:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος και έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε αύριο, να γίνει μια αρχή και παιχνίδι με παιχνίδι να μαζέψουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε ώστε να επιτευχθεί ο στόχος μας».

Ο Mokakeδήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και όλους τους υπευθύνους που με έφεραν εδώ. Έχω ήδη αγωνιστεί στην Α’ Εθνική στην Γαλλία και πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της ομάδας».

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 02 Φεβρουαρίου 2013 17:22

Εμφανίσεις: 3357

Βράβευση Ιωάννου

 

Ο Ηλίας Ιωάννου βραβεύτηκε σήμερα το μεσημέρι ως ο πολυτιμότερος παίκτης της 15ης αγωνιστικής από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Θωμά Παπαδόπουλο.

Ο Ιωάννου μετά την βράβευσή του δήλωσε τα εξής:

«Θέλω να αφιερώσω το βραβείο στην οικογένειά μου που με στηρίζει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω επίσης στους συμπαίκτες μου αλλά και τους ανθρώπους της ομάδας. Εύχομαι να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες επιτυχίες όχι μόνο για εμένα αλλά και για τους συμπαίκτες μου. Μετά τις τελευταίες μας εμφανίσεις έχουν αυξηθεί οι απαιτήσεις κόσμου μας και καλούμαστε να έχουμε ανάλογη συνέχεια, αρχής γεννωμένης από το πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό» σημείωσε ο 33χρονος επιθετικός, ενώ κλείνοντας ευχήθηκε καλές γιορτές και υγεία σε όλο τον κόσμο».

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012 18:05

Εμφανίσεις: 2843

hs          

Copyright 2012 © VERIA FC, All rights reserved | Development by LEONweb.gr